Formes part d’una associació, fundació, club esportiu, esplai o qualsevol altra entitat del tercer sector i t’interessa saber més sobre igualtat de gènere i diversitat sexual? Aquesta oficina tècnica és el que necessites! El nostre equip d’expertes en la matèria t’assessorarà i acompanyarà en tot el que necessitis. Suport Tercer Sector posem en marxa la primera Oficina tècnica de Catalunya per a l’equitat de gènere i la diversitat sexual a les entitats del tercer sector, amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu d’aquesta oficina tècnica és oferir eines i recursos, de manera totalment…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai