Des de Suport Tercer Sector amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya impulsem el projecte, ‘Entitats al dia’. Una iniciativa en format pòdcast que pretén proporcionar eines i recursos per millorar la gestió de les entitats del tercer sector. ‘Entitats al dia’ ha començat amb un episodi dedicat a la conciliació laboral i personal a les entitats. On Sara Jiménez i Aroa Abellán, dues expertes d’igualtat de gènere i tècniques de Suport Tercer Sector, aprofundeixen sobre la qüestió i com afecta les entitats i les persones. Inicialment, el pòdcast tindrà un total de set episodis on es tractaran temes com la contractació a les…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai