L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC), organisme pertanyent al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha publicat diverses línies d’ajut en matèria de cultura per a aquest 2023 i les recull en aquest calendari. Tenir presents aquestes dates pot ajudar-te en l’organització de la teva entitat. Les subvencions s’estructuren en diversos àmbits (cultura popular, foment de la llengua catalana, innovació…) i, a través d’un cercador, pots consultar els terminis de presentació i de finalització de les convocatòries. Des de Suport Tercer Sector destaquem els àmbits clau i els períodes de presentació de sol·licituds a tenir en…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l'educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai