Un ERP, o Enterprise Resource Planning en anglès, és una solució de programari que permet la integració completa dels diversos processos i departaments d’una entitat. Aquesta integració, que va més enllà de la mera tecnologia, és una aposta per una gestió més estratègica i ben informada. Entre els beneficis més destacats d’un ERP es troba una millora en l’eficiència dels processos i en la presa de decisions basada en dades, control de costos i optimització d’operacions. Si necessites més informació contacta amb el nostre servei informàtic.   Funcionament d’un ERP: blocs administratiu i operacional Un ERP opera en dos grans…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai