L’abril és mes de presentar declaracions trimestrals per a les entitats sense ànim de lucre. En aquest article repassem els models que cal preparar i presentar en els propers dies. Si la teva entitat necessita presentar impostos o tens dubtes ambreferència a aquest tema, contacta amb el nostre Servei Econòmic.  Cal tenir en compte que entre l’1 i el 22 d’abril de 2024 -el 20 és dissabte- s’han de presentar els següents models del primer trimestre sobre l’IRPF: 111, relatiu a les retencions de l’IRPF, per les nòmines, liquidacions, professionals autònomes, propietat intel·lectual, premis… 115, de les retencions i ingressos…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai