Les entitats sense ànim de lucre han de tenir en compte l’obligació o necessitat de comptar amb les assegurances pertinents. Disposar de l’assegurança adequada és important per poder preveure, prevenir i respondre davant possibles situacions de risc que puguin sorgir en el si d’una entitat del tercer sector. Des de Suport Tercer Sector t’oferim assegurances adaptades a les necessitats i característiques de les entitats no lucratives. A més, hem renovat la nostra pàgina web perquè puguis fer la contractació d’una manera més senzilla i ràpida. Contacta amb nosaltres per contractar la cobertura necessària i poder desenvolupar la teva feina amb…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai