Des de 2011, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, desenvolupem la iniciativa ‘Les entitats en català’ per promoure l’ús de la llengua catalana en les organitzacions sense ànim de lucre. Com no podria ser d’una altra manera, durant l’any 2023  hem continuat creant continguts que poden ajudar les organitzacions en aquest objectiu. Per això, hem creat materials i documents útils relacionats amb la gestió de les entitats i, alhora, ajuden a potenciar l’ús del català. ‘Entitats al dia’ Hem engegat el pòdcast ‘Entitats al dia’, un recurs comunicatiu que hem impulsat per proporcionar eines…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai