Des de l‘àrea d’igualtat de gènere i diversitat, al març vam inaugurar el cicle de formacions dels protocols LGTBIQA+ amb la primera sessió en línia i que s’allargarà durant els propers mesos durant els quals es faran els protocols i diverses trobades amb les entitats educatives i de lleure que hi participen: Associació Dinàmic, Club d’Esplai Diversitat Lúdica, Centre d’Esplai el Nus, Centre d’Esplai La Gresca, Associació Socioeducativa Tu Tries, Associació Educativa Xera i Xino-Xano Associació de Lleure. En aquest sentit, cal destacar la importància que entitats que treballen amb infants i joves es puguin formar en aquest tipus de discriminacions…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai