El pla de comunicació és una eina essencial per a qualsevol organització que busqui establir una estratègia efectiva per a la seva comunicació interna i externa. Amb el pla es defineixen els objectius comunicatius de l’entitat, s’estableixen els públics objectiu, s’identifiquen els canals de comunicació més adequats i es desenvolupen les estratègies i accions concretes per aconseguir els objectius plantejats. A més, és recomanable disposar d’un pla de comunicació interna per poder establir una línia de comunicació clara entre els diferents departaments. Això contribueix a alinear els missatges i les accions de totes les persones membres de l’organització, millorant la…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai