En els darrers dies, moltes entitats heu contactat amb el servei d’assessorament jurídic de Suport Tercer Sector amb motiu de la recepció d’una notificació del Servei de Gestió Econòmica del Departament de Drets Socials relativa a un Recurs Contenciós Administratiu contra la Convo24, és a dir, contra la resolució DSO/4423/2023, de 28 de desembre. Es tracta d’un recurs que va presentar el 25 de gener la Coordinadora Española de Entidades de Servicios Sociales, Migratorios, Sanitarios, Ocupacionales, Socioculturales i de Empleo del Tercer Sector contra la resolució de convocatòria de la Convo24 i també contra les seves bases. Cal assenyalar que…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai