Canva és una eina de disseny gràfic amb versió gratuïta i en línia que permet a les persones usuàries crear una àmplia varietat de continguts visuals de manera senzilla i intuïtiva. Actualment, ofereix un ampli ventall de plantilles. La plataforma és ideal tant per a principiants com per a professionals del disseny, ja que no requereix coneixements tècnics avançats per produir dissenys atractius i d’alta qualitat. Funcionament de Canva Registre i Accés: per començar a utilitzar Canva, primer cal registrar-se al lloc web o descarregar l’aplicació mòbil. Es pot crear un compte nou o iniciar sessió amb comptes de Google,…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai