Les setmanes anteriors a la data de tancament de l’exercici econòmic de les entitats són un bon moment per posar-se a tancar els comptes de l’any. Per fer-ho correctament, cal revisar una sèrie d’aspectes que ens permetran assegurar que els números obtinguts reflecteixin de forma fidel i transparent la realitat econòmica de l’entitat. 1. Revisar el llibre Major Des del programa de comptabilitat, s’han de llistar tots els comptes comptables i revisar-los atentament per veure si trobem alguna errada o omissió en les operacions a registrar, i detectar si cal fer alguna de les operacions de reclassificació o tancament que…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai