L’aprovació del Decret 52/2024, de 5 de març, del Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (suposa el desplegament reglamentari de la Llei 25/2015, del 30 de juliol, del voluntariat i de foment de l’associacionisme, que entre altres qüestions, abordava les funcions i funcionament del consell. El Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya assumeix el rol d’òrgan consultiu i d’assessorament del govern en qüestions associatives i de voluntariat. Amb el Decret 52/2024 es detallen la composició, funcions i procediments d’aquest consell, així com la designació dels seus membres vocals. Per a les entitats sense ànim de lucre, és…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai