Des de Suport Tercer Sector commemorem el 8M, Dia Internacional de les Dones. Així, en plural. Perquè considerem que de dones, n’hi ha moltes i que no es poden limitar i singularitzar. Aquest any, posem a la teva disposició 8 recursos que et serveixin per sensibilitzar sobre diferents aspectes relacionats amb la perspectiva de gènere a la teva entitat. Pots compartir aquests recursos amb la resta de la plantilla per aconseguir que totes i tots coneguem alguns conceptes elementals per arribar a la igualtat de gènere. Tots són recursos públics. Alguns realitzats per l’administració i d’altres, per entitats privades, però…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai