En el 2023, s’ha apujat el salari mínim interprofessional (SMI) fins a 1.080 euros mensuals. Aquest augment del 8% afecta moltes persones, per aquesta raó, expliquem algunes qüestions fonamentals que cal tenir-hi en compte. L’equip del Servei Laboral de Suport Tercer Sector pot donar suport a les entitats sense ànim de lucre que hagin de fer gestions de nòmines i resoldre dubtes al voltant del salari mínim interprofessional. 1. Què significa salari mínim interprofessional? L’SMI és “la quantitat retributiva mínima” que ha de percebre un treballador o treballadora per una jornada legal de feina, segons l’Institut Nacional d’Estadística. El salari mínim,…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l'educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai