El pla d’igualtat és l’instrument que fan servir les entitats per promoure i assolir la igualtat real i efectiva de les persones i per eliminar els biaixos de gènere que poden resultar en desigualtats i discriminacions de les persones treballadores. Si vols aconseguir que la teva organització sigui més igualitària i diversa contacta amb el servei gratuït de l’Oficina tècnica per a l’equitat de gènere i diversitat sexual. QUÈ HAN DE FER LES ENTITATS ABANS DE DISSENYAR EL SEU PLA D’IGUALTAT? Convocar la constitució de la comissió negociadora del pla. La convocatòria ha d’anar dirigida tant al personal de l’entitat com…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai