Xarxanet enguany celebra vint anys i durant aquest temps l’equip jurídic de Suport Tercer Sector ha donat resposta a un munt de qüestions que preocupen les entitats sense ànim de lucre perquè afecten en la seva gestió i, el més important, en la causa per la qual treballen. En aquest article repassem alguns moments destacats de la nostra trajectòria al capdavant d’aquest espai de Xarxanet. L’empoderament de les entitats amb Xarxanet Víctor Garcia, cap de Suport Tercer Sector, ha vist la transformació del portal des d’abans que esdevingués un lloc web: “Xarxanet és l’evolució d’un servei d’assessorament a entitats, que va començar l’any 1996, per iniciativa de l’Institut Català…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai