Sovint les entitats amb estructures més petites no poden destinar a la gestió de les xarxes socials el temps necessari. La manca de recursos o de coneixements limiten molt aquesta tasca. Per aquesta raó, és una bona opció tenir en compte eines que facilitin aquesta feina, com ara Metricool, una plataforma que permet treballar en un únic espai amb tots els perfils socials d’una entitat. Metricool permet gestionar i analitzar els continguts digitals, és a dir, de les xarxes socials i del lloc web. En aquest article es presenten algunes funcionalitats que ofereix aquesta plataforma: Tot en un únic espai: Metricool…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai