El dia 10 de novembre és el Dia Mundial de la Ciència per la Pau i el Desenvolupament proclamant per la UNESCO. La ciència està present en molts àmbits de la nostra vida i és molt important per poder avançar a tots els nivells: socials, mediambientals, tecnològics, mèdics, educatius… Avui et proposem 20 activitats científiques per fer amb infants i joves a l’escola o l’esplai que poden ser molt enriquidores. Sovint no en som conscients però tant el nostre cos com tot el que ens envolta es pot analitzar des d’una perspectiva científica; només cal posar-se les ulleres de recerca…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai