Tens plans pel proper pont de la Puríssima al desembre? I si et diem que el pots passar a les nostres cases de colònies? Sí, sí! Vine a Sau o a Can Massaguer i gaudeix de l’activitat que proposem cada any de “buscar el tió” (cada família podrà emportar-se un tió)! A més a més, podràs gaudir amb la teva família d’uns dies envoltats de la bellesa natural de la zona. Podràs desconnectar i gaudir de moments molt especials. T’esperem per a un pont de la Puríssima genial i únic!   Del dimecres 6 fins al diumenge 10 de desembre La…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai