Del 12 al 18 d’agost de 2024 Vacances especials per a singles amb fills i filles, amb activitats i enmig de la natura!! Vine amb els teus fills i/o filles a gaudir d’una estada amb activitats pels pares, mares i infants. Passaràs una setmana molt divertida amb altres famílies. La setmana del 12 al 18 d’agost t’esperem a l’Alberg Rectoria de la Selva (Navès). Ara et toca a tu i els teus fills i filles! A què esperes? 7 dies per 400€ (preu adult)!* *Veure a sota més detalls de les tarifes. Fes la teva pre-reserva ja! HiddenOferta HiddenOferta URL…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai