Cap de setmana amb un 25% de descompte   La Rectoria de la Selva (Navès) Del divendres 1 fins al diumenge 3 de març! Lloc: La Rectoria de la Selva Que no se t’escapi! Fes la teva reserva ja! HiddenOferta HiddenOferta URL Adults*Please enter a number greater than or equal to 1.Infants de 7 a 12 anys*Infants de 3 a 6 anys*Estada gratuïta de 0 a 3 anysNom* Nom Cognoms Correu electrònic* Telèfon*Com ens has conegut?Sóc usuari / client de FundesplaiM'ho han recomanatPremsa escritaGoogleFacebookTwitter / XEmailAltres websProtecció de dades* He llegit i accepto els termes de confidencialitat* Subscripció al butlletí…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai