Què et sembla la idea de celebrar el Pont de la Puríssima a El Company amb el teu gos?! Vine amb tota la teva família a gaudir d’uns dies envoltats de la bellesa natural de la zona i a jugar a la cerca del Tió de Nadal (cada família podrà emportar-se un!). Podràs estar en un entorn idíl·lic amb amplis espais naturals perquè puguis gaudir de la tranquil·litat i la serenitat amb el teu pelut. Podràs desconnectar i gaudir de moments molt especials. T’esperem per a un pont inoblidable i únic!   Del dimecres 6 fins al diumenge 10 de…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai