Et ve de gust fer una escapada diferent? Si vols conèixer el Solsonès en família o amb amics i amigues, tenim moltes coses per explicar-te d’aquesta meravellosa comarca de Catalunya! Com probablement sabràs, el Solsonès és una comarca que es troba al nord de la província de Lleida. Limita amb el Berguedà, l’Alt Urgell i la comarca de la Segarra, i té municipis que és possible que et resultin familiars, com Solsona, Riner, Lladurs, Navès (on tenim la nostra casa de colònies la Rectoria de la Selva i La Pinassa!), etc. La veritat és que tota aquesta zona té una…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai