Enmig de la preocupant situació de sequera que afecta actualment a Catalunya i a moltes altres regions del món, es fa evident que ens hem de posar les piles amb l’estalvi d’aigua, no? És un exercici importantíssim de responsabilitat social i ambiental. De gota en gota podem anar sumant accions i aconseguir un estalvi significatiu. Però evidentment, també cal que els governs, institucions i grans empreses s’involucrin en aquest afany d’estalviar d’aigua, reduir el malbaratament i aplicar mesures per pal·liar la sequera. En aquest article explorarem 15 accions pràctiques per estalviar aigua a casa. Des de petits canvis en els…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai