Estàs a punt perquè els nens i nenes o adolescents que tens per casa se submergeixin en el món màgic dels contes, llibres i novel·les? Avui et fem una proposta especialment pensada per a diades com el Sant Jordi i en general per promoure la lectura entre els infants i joves: 10 guies amb seleccions de contes fetes per Fundesplai perquè trobis el que necessites seguint els nostres valors. Les històries que apareixen en els contes i novel·les tenen el poder de transportar-nos a llocs molt llunyans, impregnar-nos de valors i fer despertar la nostra imaginació! En aquest cas, en…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai