La societat actual té un sistema de gènere binari. En el moment de néixer s’assigna un gènere en funció de les característiques sexuals. És un nen o nena? I en funció d’aquesta classificació es comença a recórrer el camí vital. Un camí determinat pel sexe biològic que dicta una manera de ser, d’habitar, de relacionar-se, d’estimar i de desenvolupar-se com a persona. Què passa quan una persona no s’identifica amb aquesta classificació binària? Què passa si es qüestiona la seva identitat? Què passa si les etiquetes de nen i nena li queden petites, la constrenyen, limiten, no la representen, la…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai