Has sentit parlar del dret a la desconnexió digital? I del dret al descans? Sabries dir fins a quin punt desconnectes de la feina fora del teu horari laboral? Saps els perjudicis que pot tenir la hiperconnectivitat per a la teva salut? Vols conèixer les principals mesures i bones pràctiques per garantir la desconnexió digital i vetllar pel benestar de totes les persones vinculades a la teva entitat? A continuació trobaràs un recull dels punts clau que va compartir la nostra responsable de l’àrea d’Igualtat i diversitat, Sara Jiménez, a la formació ‘Desconnexió digital’. Al final de l’article trobaràs un…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai