Els jocs d’aigua esdevenen protagonistes a les activitats d’estiu, no només perquè és una activitat molt divertida sinó també perquè és una bona forma d’apaivagar la calor. Durant els casals d’estiu, els nens i nenes esperen sempre impacients els moment de remullades i activitats aquàtiques, que són les activitats estrella. Però en el context de sequera que vivim actualment cal repensar les activitats aquàtiques per adaptar-nos a la situació i minimitzar la despesa d’aigua. Des de Fundesplai ens adherim al Pla de Sequera (PES) plantejat per l’Agència Catalana de l’Aigua per tal d’apaivagar la situació de sequera i garantir l’abastament…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai