Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, el pròxim 22 de març, a les 18:00 h, tindrà lloc la conferència en línia ‘L’aquapònia: un mètode de cultiu circular de peixos i hortalisses’. La xerrada és oberta a tothom i cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

L’aquapònia és un mètode circular que combina el cultiu de plantes i hortalisses amb el cultiu de peixos. Es basa en un procés biològic que transforma les deixalles dels peixos en un fertilitzant natural, permetent el cultiu de plantes i hortalisses d’alta qualitat més ràpidament i emprant menys recursos que en mètodes convencionals. Per conèixer amb més detall aquesta pràctica, la xerrada comptarà amb el director general de l’empresa Green in Blue, Loïc Le Goueff.

Green in Blue és una empresa emergent de tecnologia circular ubicada a Barcelona i dedicada al desenvolupament de l’aquapònia des de l’any 2015 amb la visió de promoure una cadena alimentària urbana més sostenible.

Les activitats principals de l’empresa són la fabricació i la instal·lació de sistemes de cultiu aquapònics, així com la producció de vegetals i peixos sostenibles quilòmetre zero per a negocis de la província de Barcelona. Green in Blue també desenvolupa projectes a escoles i promou tallers educatius a les seves instal·lacions de la Granja Blava, la primera granja aquapònica de Catalunya.

Detalls de l’acte:

  • Data: 22/03/2023
  • Horari: 18:00 h
  • Idiomes: castellà i anglès (interpretació simultània).
  • Cost: gratuït amb inscripció prèvia.

Activitat pertanyent al projecte EAT:LIFE.

El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta conferència són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea. 

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai