Iniciem aquest nou curs amb una nova proposta educativa que serà el fil conductor de totes les nostres accions i activitats durant els cursos 2023-2024 i 2024-2025: ESTIMA! una proposta educativa per celebrar la vida. Aquesta proposta educativa va de la mà dels termes convivència i sostenibilitat, entenent que els nostres actes són interdependents i que tenim responsabilitats en tot allò que fem amb el planeta i amb la resta de persones. És molt important que els agents educatius treballin coordinadament amb les famílies per tal que les accions educatives siguin més efectives. Hem apostat per una proposta educativa per…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai