Ens fa molta il·lusió presentar-te el nostre recull amb 50 receptes fàcils, saludables, sostenibles i atractives per als infants. Són receptes de les nostres cuines escolars i també proposades pels infants de les escoles i esplais on estem presents. Ah, i també hi trobaràs consells, jocs i activitats! Si ets seguidor/a del nostre blog, ja sabràs que hem anat publicant diverses receptes saludables i sostenibles perquè puguis fer a casa, a l’escola o a l’esplai amb els infants. Doncs ara hem fet un recull amb 50 receptes fàcils, saludables, sostenibles i atractives per als infants. Són receptes de les nostres cuines…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai