L’aventura de la vida és una proposta de Fundesplai de promoció de la salut, dels hàbits i d’actituds que fan que cada infant es valori i tingui cura d’un mateix i les persones que l’envolten. Actualment, i seguint l’eix de la proposta educativa ESTIMA, aquest programa educatiu ha centrat els seus esforços a parlar, aprendre i educar en la gestió emocional dels infants i joves. L’aventura de la vida ja fa 25 anys que es desenvolupa a escoles d’arreu del territori, i s’ha anat consolidant i ampliant per tal d’aconseguir que arribi al màxim d’infants possible. Hi han participat diverses…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai