La setmana de carnestoltes, o més coneguda com a setmana boja, és un moment de disbauxa, diversió, imaginació, creativitat, expressió i aprenentatges que culmina amb la gran festa de les disfresses. A totes les escoles se celebra el carnestoltes, i cada vegada més s’ha convertit en una de les grans festes populars que està adoptant una clara intencionalitat educativa. Aquests dies es converteixen en un moment de cohesió grupal i de treball en equip entre els infants i personal educatiu del centre, de la mateixa manera que també és un moment ideal per crear un major vincle amb les famílies.…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai