Un dels dies més bonics i més celebrats de l’any és el 23 d’abril, la Diada de Sant Jordi! Es converteix en un dia en què l’amistat, l’amor, la lectura, l’educació i la cultura prenen tot el protagonisme a la resta de coses. I és que contes, llibres, roses i dracs prenen els carrers, els centres educatius, els esplais, les cases i tots els racons que ens puguem imaginar, són els protagonistes totals d’aquest dia tan important a casa nostra. I a les escoles en les quals participem activament en el Temps Educatiu del Migdia no es queden enrere, són…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai