Com t’imagines el temps educatiu del migdia en el futur? Aquesta és la pregunta que hem fet a diverses persones implicades en els nostres menjadors escolars; infants, educadors i educadores, i cuineres. Al temps educatiu del migdia es desenvolupen moltes competències, habilitats i hàbits, des dels hàbits alimentaris fins a les habilitats per a la vida i les competències socioemocionals. L’infant aprèn de forma activa a través de les activitats participatives i lúdiques que afavoreixen el seu desenvolupament integral. El temps educatiu migdia esdevé, per tant, un espai d’aprenentatge vital, tant d’hàbits i valors de convivència com de coneixements clau…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l'educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai