La sostenibilitat i la cura del nostre planeta és un dels nostres pilars d’acció, i és que vivim en un moment d’emergència climàtica, social i de salut planetària que cal afrontar amb eficàcia. Fa temps que des de les nostres propostes educatives estem treballant perquè els infants i joves siguin autèntics agents pel canvi social necessari per aconseguir societats més sostenibles, justes, solidàries, cooperatives,… UN PROJECTE PER REDUIR EL MALBARATAMENT ALIMENTARI Des de la proposta educativa Menjar Canvia el Món (2021-2023) i amb l’entrada de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, la nostra tasca educativa…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai