Sovint, quan parlem del menjador escolar, parlem dels preus, dels aliments, de la gestió… i ens oblidem de posar a l’infant al centre de la nostra intervenció educativa i de la presa de decisions. Preferim anomenar-lo Temps Educatiu del Migdia que menjador escolar perquè és un temps educatiu on intervé personal especialitzat que acompanya els nens i nenes en l’aprenentatge d’hàbits, valors i actituds que els faran créixer. És un temps educatiu per una alimentació equilibrada, temps educatiu per l’esbarjo, el lleure, el descans, els hàbits d’higiene i de la vida quotidiana, i temps per educar en la convivència. Així…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai