Sovint, quan parlem del menjador escolar, parlem dels preus, dels aliments, de la gestió… i ens oblidem de posar a l’infant al centre de la nostra intervenció educativa i de la presa de decisions. El menjador escolar és un espai educatiu on intervenen uns monitors/es, especialistes en educació de lleure, que acompanyen els nens i nenes en l’aprenentatge d’hàbits, valors i actituds que els faran créixer. És temps educatiu per una alimentació equilibrada, temps educatiu per l’esbarjo, el descans, els hàbits d’higiene i de la vida quotidiana, i temps per educar en la convivència. Així doncs, el temps educatiu del…

Llegeix més al blog del Món escolar

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l'educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai