L’estiu és el període d’aturada escolar més llarg que tenen els infants, uns mesos en què les activitats de lleure educatiu prenen el protagonisme a les seves vides. Els casals d’estiu, les colònies, els campaments o els camps de treball són activitats bàsiques que permeten als infants tenir un espai d’esbarjo, d’educació, d’experimentació, de creixement personal, de fer nous amics i amigues… En definitiva, es converteixen en tresors de vida per a qualsevol infant i adolescent. Durant les activitats d’estiu no només es vetlla perquè els infants gaudeixin de jocs, activitats i sortides, sinó que també vetllem perquè sigui en…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai