Ens trobem en una societat frenètica, amb molts estímuls, on el ritme de vida, les activitats, la informació que ens arriba i les exigències, no ens permeten gaudir de la tranquil·litat. Sovint ens costa trobar moments de calma en els que aquest ritme baixi i el silenci regni. És per aquest motiu que creiem que parlar, treballar i experimentar el silenci en infants i joves és molt important. Els nostres infants no paren ni un minut, i és important que els ensenyem a trobar moments per frenar, respirar fons i estar tranquils i tranquil·les! La proposta educativa ESTIMA vetlla pel…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai