Tenim la primavera a dues passes, comença el bon temps, els arbres i les flors comencen a estar espectaculars, els animals a passejar-se més pels seus hàbitats, tenim més ganes de gaudir de la natura, les activitats a l’exterior i amb familiars i amistats. A nosaltres ens agrada molt aprofitar que fa bon temps per poder sortir a la natura, explorar-la i gaudir-la. Una bona oportunitat per poder gaudir de la natura són les colònies escolars de primavera, un moment ideal per compartir amb els companys i companyes de classe i aprendre tot passant uns dies molt divertits a una…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai