El 20N, com cada any, hem celebrat el Dia Universal dels Drets dels Infants. Enguany, dins el marc de la proposta educativa ESTIMA, hem els infants i joves dels esplais i les escoles on gestionem el Temps Educatiu del Migdia han realitzat un conjunt d’activitats per reivindicar el dret a lleure i el benestar emocional, sobre la importància de tenir cura d’un mateix/a i de les persones que ens envolten. La salut mental també és una qüestió de justícia social que reivindiquem aquest dia, relacionada amb l’accés als serveis bàsics, a una alimentació adequada i una educació de qualitat.  …

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai