Un llibre, una paraula, una cançó, una mirada, una excursió, un menjar, una flor, un somriure, una carícia, un joc… tot ens produeix emocions. Les emocions formen part del nostre dia a dia, tot i que sovint no en som conscients perquè les sabem gestionar. És en el moment en que apareix una emoció que ens costa identificar o gestionar, quan tenim més problemes. I és que pels més petits i petites identificar i gestionar les emocions és tot un aprenentatge! No naixem ensenyats i per tant ens cal anar aprenent què ens agrada i ens produeix alegria o satisfacció,…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai