Fer colònies escolars és una oportunitat única. Conviure amb els companys i companyes a cases de colònies en plena natura, realitzar activitats lúdiques i educatives que permeten adquirir nous aprenentatges i habilitats, i gaudir de moments de desconnexió total del ritme frenètic que portem en el nostre dia a dia, són alguns dels aspectes que ens aporten les colònies escolars. I si a més a més afegim l’al·licient que aquestes colònies escolars siguin en anglès? Les English Camp són les colònies escolars que duem a terme íntegrament en anglès amb monitoratge nadiu. Activitats cooperatives, educatives, divertides i dinàmiques de cohesió…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai