La lectura de contes estimula la imaginació, la creativitat, la concentració, i moltes altres capacitats més en els infants. És essencial afavorir la lectura des de la petita infància per potenciar aquestes capacitats i estimular la curiositat, els aprenentatges i la transferència de valors mitjançant la lectura. Avui et recomanem 13 contes sobre les abelles que et poden ajudar a planificar un centre d’interès, un projecte sobre les abelles o activitats relacionades amb el medi natural. Hem de transmetre als infants la importància de cuidar i protegir les abelles i la lectura és una bona eina per apropar-los a aquests…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai