Saps que les abelles són fonamentals pel medi ambient? Tenen una funció importantíssima en la pol·linització de les plantes i per tant, en la seva reproducció i supervivència. Però… sabies que hi ha moltíssimes espècies diferents d’abelles? Probablement només tinguis present l’abella de la mel… però en realitat hi ha moltes altres espècies d’abelles salvatges que són essencials per als ecosistemes. Actualment, les abelles estan en perill a causa del canvi climàtic, la contaminació i els pesticides que fa servir el sector agroalimentari. El dia 20 de maig és el Dia Mundial de les Abelles i aquest dia, com cada…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai