L‘objectiu número 5 dels Objectius del Desenvolupament Sostenible se centra a aconseguir la igualtat de gènere i empoderar totes les dones i les nenes. És un fet que encara cal fer molta feina per poder aconseguir aquesta igualtat, però que l’educació és l’eina més poderosa que tenim per tal de poder anar fent aquest camí. El dia 11 de febrer és el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, que té l’objectiu de promoure la participació en la ciència, la igualtat d’oportunitats de les dones i les nenes en l’ocupació, els estudis, la capacitació, promoure la…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai