Ja podeu votar per Fundesplai als Premis Triodos Bank 2023! Triodos Bank, referent europeu en banca sostenible i ètica, promou aquests guardons que volen reconèixer projectes que treballen per a la transició cap a una societat més justa i sostenible a través dels àmbits educatius, socials, ambientals… La inciativa guanyadora obtindrà un premi de 10.000€ per destinar a projectes educatius, socials i ambientals.

Es pot votar a través de la plana de Premis Triodos Bank 2023, simplement fent click a l’apartat de Fundesplai “Vota esta iniciativa” i introduint el mail. A més, participant podreu guanyar dues nits d’hotel a Artiem: simplement després de fer click en el botó de votar, apareixerà una missatge automàtic que permet compartir l’elecció a les xarxes socials amb l’etiqueta #PremioTriodosBank i entrar en el sorteig. Podeu votar fins el 9 d’octubre.

 

 

 

 

 

 

Triodos Bank és el primer banc ètic d’Europa. Fundat a Holanda l’any 1980, la seva missió com a banc és contribuir a un canvi positiu i sostenible de la societat des del sistema financer. Fundesplai i Triodos Bank van signar un acord de col·laboració a finals de 2013, mitjançant el qual l’entitat ha pogut accedir a una millor liquiditat per finançar els seus projectes socials durant tot aquest temps. Aquesta col·laboració reforça la coherència amb els valors que impulsa Fundesplai i que comparteix Triodos Bank.

Podeu veure el vídeo de Fundesplai per als premis.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai