El grup de treball de voluntaris i voluntàries d’ESADE ha presentat el seu informe en relació amb els processos del Departament de finances de Fundesplai. D’aquesta manera, clou un procés de sis mesos de treball per avaluar i proposar millores amb relació al funcionament del Departament financer.

A la reunió, a la qual es van presentar els resultats, van assistir les nou persones que formen part del grup de treball de Consultors Solidaris i Elisabet Branchart, responsable del projecte Esade Alumni Social. Per part de Fundesplai, van ser-hi diferents membres del Comitè de Direcció de la fundació i del Departament de finances.

Entre les diferents conclusions que planteja l’informe es proposa la sistematització dels processos, intentar prioritzar i ordenar les tasques que es duen a terme al departament. Per a Maria José Navarrete, directora financera de Fundesplai: “Cal dir que ha estat un procés molt enriquidor, ja que un tercer -extern- et sacseja i et fa replantejar les coses. També cal dir que la feina comença ara, per posar en marxa les millores que han proposat. Estem molt agraïts per la feina d’anàlisis que han fet”.

Durant sis mesos, antics alumnes d’ESADE han treballat a través del programa de Consultors Solidaris amb l’objectiu d’ajudar al departament i la directora financera de Fundesplai en el replantejament de processos i organització interna d’aquesta àrea.

A finals de 2023 es va posar sobre la taula un guió i una planificació inicial de treball i es va dur a terme una reunió amb les persones treballadores del departament per detectar mancances i proposar millores. A partir d’aquí, s’han tractat temes com ara l’organització, informàtica, tresoreria, comunicació, personal i subvencions que han permès elaborar l’informe final.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai