Des de la comissió d’Igualtat de Fundesplai volem donar suport a la iniciativa de les persones joves que participen dels diferents projectes de l’entitat sumant-nos en les activitats proposades.

Des de la comissió d’Igualtat de Fundesplai volem donar suport a la iniciativa de les persones joves que participen dels diferents projectes de l’entitat sumant-nos en les activitats proposades.

Setmana feminista fundesplai

Des de Fundesplai reafirmem el nostre compromís per lluitar per una societat més lliure i igualitària en la qual les dones, vinguin d’on vinguin i siguin com siguin, deixin de ser objectes d’opressió i violència individual, col·lectiva i institucional.

Des de la comissió d’Igualtat de Fundesplai volem donar suport a la iniciativa de les persones joves que participen dels diferents projectes de l’entitat sumant-nos en les activitats proposades:

  • Fer un vídeo
  • Escriure als murals participatius. Fes-ho aquí!

El resultat final del vídeo el penjarem a les xarxes socials el 8 de març: Dia Internacional de la Dona Treballadora.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l'educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai